Politika zasebnosti

Varovanje zasebnosti

MACHPRO si prizadeva za varovanje zasebnosti informacij, ki jih pridobi od uporabnikov teh spletnih strani in osebnih podatkov, ki ji jih posredujejo, v skladu z veljavno zakonodajo o varstvu osebnih podatkov v Republiki Sloveniji in uredbo GDPR. V nadaljevanju vas bomo seznanili s sistemom zbiranja, shranjevanja, uporabe in širjenja osebnih podatkov.

Našo spletno stran lahko obiščete brez navedbe svojih osebnih podatkov. Navedba osebnih podatkov je potrebna le, če naročate storitev, se prijavljate na dogodke, pošiljate povpraševanje oziroma se naročite na obveščanje.

Osebne podatke zbiramo le takrat, ko nam jih pošljete s prijavo, izpolnjenimi obrazci ali elektronsko pošto kot naročilo na obveščanje, del naročila storitev, zahtev ali povpraševanja po storitvah in v podobnih situacijah v skladu z namenom, za katerega ste se odločili, da nam pošljete svoje podatke.

Vaša privolitev na obveščanje pomeni, da bomo shranili bomo samo vaš e-poštni naslov in ničesar več. Nikoli ga ne bomo posredovali tretjim osebam. Poslali vam bomo občasna relevantna sporočila o aktualni ponudbi. Kadarkoli se lahko odjavite od prejemanja obvestil s klikom na »Odjavi se«.

Poleg osebnih podatkov, ki nam jih posredujete vi, zbiramo še informacije prek piškotkov; te lahko zajemajo spletno stran, ki je bila povezava z našim spletiščem, spletne strani, ki jih obiskujete z našega spletišča, vaš IP-naslov za določitev države iz katere prihajate in čas trajanja obiska na naši spletni strani. S temi informacijami bi morda lahko ugotovili vašo identiteto, vendar tega ne počnemo.

Vaši osebni podatki ostajajo v podatkovni zbirki MACHPRO. Hranimo jih na strežnikih, ki so v našem upravljanju. Vaših podatkov v nobeni obliki ne bomo posredovali v uporabo tretjim osebam, razen če se boste s tem strinjali ali če bodo tako zahtevali pravosodni organi.

Izjava o varovanju podatkov (GDPR)

Vaše osebne podatke bomo uporabljali le za namen, za katerega ste podali izrecno soglasje.

MACHPRO bo v skladu s to privolitvijo osebne podatke hranil v skladu z evropsko direktivo GDPR in veljavnim zakonom o varstvu osebnih podatkov do preklica. Podatke lahko kadarkoli spremenite na povezavi Posodobitev podatkov ali svojo privolitev prekličete s klikom na povezavo Odjava. Obe povezavi sta na voljo v vsakem poslanem sporočilu.

MACHPRO vaših osebnih podatkov ne bo posredoval drugim družbam za marketinške ali druge namene. V skladu z veljavnimi pravnimi okvirji ste upravičeni do ugovora o obdelavi osebnih podatkov in do njihove prenosljivosti. Dostop do osebnih podatkov, popravek ali izbris osebnih podatkov ali omejitev obdelave osebnih podatkov lahko uveljavljate pisno.

Svoje zahteve iz naslova obdelave in varstva osebnih podatkov lahko posredujete tudi na naslov: MACHPRO d.o.o., Šentlenart 65, 2382 Mislinja ali na e-naslov info@machpro.si. V primeru suma, da vaših osebnih podatkov ne obdelujemo v skladu s podanim soglasjem, je na voljo pritožba na urad Informacijskega pooblaščenca.

Shopping Cart